Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Altres serveis d'atenció

Altres serveis d'atenció

Els serveis d'atenció a la ciutadania de la Xarxa de serveis socials es presten servei al municipi a través del Conveni de col•laboració entre el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant que compleix amb el Contracte Programa de serveis socials de la Generalitat de Catalunya.

El principal objectiu és atendre de forma personalitzada a la ciutadania, ajudant-la a sol·lucionar tota mena de necessitats bàsiques, tant personals com familiars, enfortint els llaços de cohesió social. Es destaquen els següents equips i programes de treball:

  • Serveis de Transport Adaptat 
  • Servei d'Atenció Domiciliària (SAD)
  • Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA)
  • Pla de Ciutadania i Immigració
  • Servei d'Atenció a la Dona (SIAD)
  • Llei de Dependència de Catalunya

Aquests serveis es presten a través dels professionals que acudeixen a les dependències municipals amb cita prèvia, per evitar que siguin els veïns qui tinguin que desplaçar-se.

Podeu demanar cita i/o sol·licitar més informació trucant a l'oficina de benestar social (977569038) o a les oficines del Consell Comarcal (977327155).


El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant compta amb un punt d’atenció de la Creu Roja des del 19 de maig de 2021. L’Ajuntament ha facilitat un espai a la Creu Roja de Mont-roig del Camp, amb seu a Mont-roig - Miami Platja, perquè aquesta institució humanitària ofereixi els seus serveis a la ciutadania. Aquest espai està ubicat a l’Oficina de Benestar Social, situada al carrer Alamanda número 2 de l’Hospitalet de l’Infant.

Entre els serveis que es brinden en aquest punt, hi ha: assessorament a la població en matèria d'ajuts de l’administració, teleassistència domiciliària, assessorament a víctimes de violència de gènere (ATENPRO), atenció a la gent gran (acompanyament domiciliari a persones en solitud), cursos de formació, Creu Roja Joventut (activitats i assessorament dirigit a joves), suport en la recerca de feina i en la gestió de currículums, etc.

Les persones interessades a ser-hi ateses han de demanar cita prèvia, a través del telèfon 683 193 924 o del correu electrònic miguesso@creuroja.org.