Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Establiments d'atenció a la gent gran

Residència d'avis Lo Parralet de Vandellòs

Residència d'Avis Lo Parralet

Ofereix un servei d’acolliment residencial, amb caràcter permanent o temporal, i d’assistència integral, adreçat a persones grans que no tenen un grau d’autonomia suficient per realitzar les activitats de la vida diària, que necessiten supervisió constant i que tenen una situació sociofamiliar que requereix la substitució de la llar. El servei s’adapta al grau de dependència de les persones usuàries.

La titularitat d’aquest centre és municipal, pertany a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i actualment està gestionat per la Fundació per a l’Atenció Social.

La residència té una capacitat de 15 places, 14 en habitacions dobles i 1 individual, la residència està acreditada per la Generalitat de Catalunya, de manera que els usuaris que tinguin reconegut el grau de dependència i tinguin dret a les prestacions econòmiques vinculades al servei de residència podran ser perceptors de la mateixa per cobrir el cost de la plaça. En cas que l'usuari no tingui reconegut el grau de dependència i estigui empadronat al municipi podrà ser perceptor d'un ajut municipal.

La nostra missió
Oferir un entorn substitutiu de la llar adequat i adaptat a les necessitats de les persones grans per mantenir el nivell de capacitats, prevenir i recuperar, si cal, el grau d’autonomia; estimular el progrés personal i la sociabilitat, oferint oportunitats d’autorealització, de relació i de desplegament de capacitats i habilitats i mantenir i promoure els contactes amb l’entorn natural dels residents i les bones relacions amb els seus familiars.

Serveis
Els usuaris disposen d’atenció a les activitats de la vida diària, atenció a la salut, atenció psicològica, disposició de la xarxa de serveis i recursos socials, teràpia ocupacional, activitats socioculturals i de lleure, servei de rehabilitació i fisioteràpia, bugaderia i menjador.

Funcions opcionals

  • Podologia
  • Perruqueria
  • Servei religiós
  • Transport adaptat per a sortides exteriors -en cas dels residents-

Els horaris de visita són de 10 a 13 h i de 15.30 a 20 h

Horari d’atenció al públic

Treballador/a Social: dilluns i dimecres de 12.30 a 14.30 h

Responsable Assistencial: de dilluns a divendres de 9 a 12 h

Contacteu
cdvandellos@grupsagessa.cat
Carrer del Dr. Alfredo Simón, 2
43891 Vandellòs
Telèfon: 977 824 116

Pàgina de Facebook: @residencia.avis.loparralet.vandellos

Galeria d'Imatges