Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noticies

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha promocionat en la 41a Fira d’Andorra la Vella

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present aquest cap de setmana passat en la 41a Fira d’Andorra la Vella, que es va celebrar del 25 al 27 d’octubre al Parc Central, en ple centre comercial de la capital.

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present aquest cap de setmana passat en la 41a Fira d’Andorra la Vella, que es va celebrar del 25 al 27 d’octubre al Parc Central, en ple centre comercial de la capital. Durant aquests dies, un equip de la Regidoria de Turisme ha donat a conèixer els atractius del municipi als visitants d’aquesta fira, una de les principals fires multisectorials de l’àmbit dels Pirineus, on es mostren les últimes novetats i tendències relacionades amb el turisme, l’oci, l’esport i les activitats complementàries per dur una vida sana.

En aquest gran aparador d’oci per a tots els públics, el que més va despertar l’interès dels visitants que es van apropar a l’estand de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors va ser “les platges, tranquil·les i sense aglomeracions, i les activitats que es poden realitzar al municipi”, segons ha explicat la regidora de Turisme, María José Gómez, que va assistir a la inauguració de la Fira.

Aquest és la tercera vegada que el municipi participa en aquesta fira, que és el primer esdeveniment del país pel que fa a volum de visitants i comerciants (atreu unes 100.000 persones cada any), amb la idea seduir el mercat turístic andorrà, pròxim a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.