Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Polítiques d'igualtat

BASES GIMCANA #8REPTES8M

L’Associació Les Violetes, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant convoca la gimcana “8 Reptes per al 8M”.

Qui pot participar?

Qualsevol grup bombolla.

Com es pot participar?

És necessari emplenar el formulari d’inscripció que trobaràs en aquest ENLLAÇ. L’últim dia per fer la inscripció és el diumenge 7 de març de 2021.

 

Durada de la gimcana

La gimcana començarà el dilluns 8 de març, quan s’enviïn els reptes a totes les bombolles participants; i acabarà el dilluns 15 a les 9 h.

 

Funcionament

 

  1. El dilluns 8 de març tots els grups bombolla inscrits rebran, a través de Whatsapp, 8 reptes que hauran d’assolir durant la setmana. Cada grup té llibertat per anar resolent els reptes i organitzar-los com vulgui. No cal fer-los per ordre.
  2. Per cadascun dels reptes se sol·licitarà enviar per Whatsapp al telèfon de l’organització alguna prova de la realització del mateix. Tots els reptes especifiquen quina és aquesta prova que s’ha d’enviar.
  3. Es podrà fer seguiment de la gimcana a través de la xarxa social Instagram del perfil @lesvioletesfeministes i @igualtatvh amb l’etiqueta #8reptes8M.
  4. Podeu compartir els vostres reptes a les vostres xarxes socials, us agrairem si ens etiqueteu i utilitzeu el hashtag.
  5. A alguns reptes hi haurà una prova bonus que comptarà per augmentar la puntuació final.

 

Premis

El premi consistirà en un VAL DE 50€ DE L’ARH (L'Associació de Restauració i Hoteleria) per gastar en establiments adherits a l’entitat.

Hi haurà 2 premis:

  • Un que serà el resultat d’un sorteig entre tots el grups que hagin finalitzat els 8 reptes.
  • Un altre que serà un premi de qualitat. De tots els grups que hagin finalitzat els 8 reptes, es valoraran els reptes i es premiarà aquell que el jurat, format per membres de la junta de Les Violetes i la Regidoria d’Igualtat, consideri de millor qualitat.

La decisió del Jurat serà inapel·lable.

Tant el sorteig com la decisió del jurat es donarà a conèixer el dijous 18 de març a les 17:30 h de la tarda a través un directe d’Instagram dels perfils @lesvioletesfeministes i @igualtatvh. Més tard s’informarà per privat als grups bombolla guanyadors.