Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aplicacions per a mòbil (app)

Aplicacions per a mòbil (app)

image
VH APP

Amb aquesta aplicació per a mòbil es poden consultar les notícies, els pregons i avisos, l’agenda d’actes i els serveis del municipi. També s’hi pot trobar informació dels allotjaments i establiments de restauració de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, així com dels llocs d’interès turístic i de les activitats que s’hi poden realitzar.

L’aplicatiu ordena per proximitat la llista de restaurants, hotels i els llocs d’interès del municipi. D’aquesta manera, l’usuari pot saber en tot moment quin allotjament, quin racó interessant i quin lloc per anar a dinar o sopar té més a prop.

Cada element conté una fitxa ampliada i detallada amb la descripció i tota la informació d’interès, així com la ubicació exacta per tal que l’usuari ho pugui trobar amb facilitat.

D’altra banda, l’app també inclou un botó amb un mapa, amb el qual l’usuari pot consultar d’una manera molt intuïtiva on menjar, on dormir, què fer i la informació d’interès. A més, permet escoltar Ràdio l’Hospitalet de l’Infant en directe i veure els vídeos penjats per la Televisió de Vandellòs (TVV).

VH APP es pot descarregar de manera gratuïta a través de Google Play (Android) i App Store (iPhone). La informació inclosa està disponible en quadre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

L’app de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant forma part de l’acord que l’Ajuntament manté amb el Circdelacultura i l’ha desenvolupat Enric Mas.

image
RÀDIO L'HOSPITALET DE L'INFANT

L'app de Ràdio l'Hospitalet de l'Infant ofereix la possibilitat d'escoltar l'emissora de ràdio municipal en directe i a la carta, mitjançant la descàrrega de podcasts. També conté informació meteorològica i un accés directe al perfil de Twitter de la Ràdio (@RadioHospitalet).

Es pot descarregar de manera gratuïta a través de Google Play (Android).