Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aplicacions per a mòbil (app)

Aplicacions per a mòbil (app)

image


LÍNEA VERDE

A través d'aquest canal de comunicació directe, els veïns i veïnes de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant poden posar en coneixement de l'Ajuntament aquells desperfectes que detectin al municipi i el consistori pot donar solució a les qüestions comunicades.

Per poder utilitzar aquest servei cal descarregar-se l’aplicació per a mòbil (app) Línea Verde. Per a això, la persona usuària ha d’accedir a Google Play o APP Store, en funció de la tecnologia emprada en el seu Smartphone (Android / iOS). Un cop localitzada, s’ha de fer la descàrrega de manera gratuïta. A partir d'aquest moment, s’ha de seleccionar el municipi sobre el qual es vol comunicar la incidència. El procediment és molt ràpid i senzill.

Per comunicar una incidència, només cal clicar sobre el botó "Nova Incidència". Un desplegable amb les diferents tipologies d'incidències apareix en pantalla. La persona usuària selecciona aquella sobre la qual vol comunicar. Automàticament, l'app detecta les coordenades exactes en què s'ubica el desperfecte. El següent pas és adjuntar una foto de la incidència i una observació sobre la mateixa. Ja només queda pitjar el botó d'enviar. Un cop enviada, el personal de l'Ajuntament rep notificació del desperfecte comunicat. A partir d'aleshores, s'inicien els tràmits per solucionar la incidència detectada. El ciutadà o ciutadana, al seu torn, rep notificació en el seu telèfon mòbil sempre que es produeixi un canvi en l'estat de la mateixa.

A través de Línea Verde, l'usuari o usuària també pot plantejar qualsevol consulta mediambiental. Només ha de seleccionar l'opció de "Fes la teva consulta". En un termini màxim de 24 hores tindrà resposta per part d'un equip d'experts en la matèria de manera completament gratuïta.

Al servei Línea Verde també s’hi pot accedir a través del domini www.liniaverdavandellos-hospitalet.cat.

A més de comunicar una incidència o plantejar una consulta, la persona usuària del servei també pot consultar les notícies, l'agenda d'actes i els avisos que difon l'Ajuntament i altres informacions d'interès sobre el municipi. Si ho desitja, també pot rebre notificacions al seu mòbil de les notícies, els actes programats i els avisos. 

image

VH APP

Amb aquesta aplicació per a mòbil es poden consultar les notícies, els pregons i avisos, l’agenda d’actes i els serveis del  municipi. També s’hi pot trobar informació dels allotjaments i establiments de restauració de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, així com dels llocs d’interès turístic i de les activitats que s’hi poden realitzar.

L’aplicatiu ordena per proximitat la llista de restaurants, hotels i els llocs d’interès del municipi. D’aquesta manera, l’usuari pot saber en tot moment quin allotjament, quin racó interessant i quin lloc per anar a dinar o sopar té més a prop.

Cada element conté una fitxa ampliada i detallada amb la descripció i tota la informació d’interès, així com la ubicació exacta per tal que l’usuari ho pugui trobar amb facilitat.

D’altra banda, l’app també inclou un botó amb un mapa, amb el qual l’usuari pot consultar d’una manera molt intuïtiva on menjar, on dormir, què fer i la informació d’interès. A més, permet escoltar Ràdio l’Hospitalet de l’Infant en directe i veure els vídeos penjats per la Televisió de Vandellòs (TVV).

VH APP es pot descarregar de manera gratuïta a través de Google Play (Android) i App Store (iPhone). La informació inclosa està disponible en quadre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

 

image

RÀDIO L'HOSPITALET DE L'INFANT

L'app de Ràdio l'Hospitalet de l'Infant ofereix la possibilitat d'escoltar l'emissora de ràdio municipal en directe i a la carta, mitjançant la descàrrega de podcasts. També conté informació meteorològica i un accés directe al perfil de Twitter de la Ràdio (@RadioHospitalet).

Es pot descarregar de manera gratuïta a través de Google Play (Android).