Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Normes de participació a les xarxes socials

Normes de participació a les xarxes socials

Les xarxes socials de l’Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tenen per objectiu compartir continguts informatius amb la ciutadania i fomentar el diàleg i la participació. Cal, però, tenir present unes normes de participació basades en el respecte i el bon ús.

Per a la bona comunicació en totes les xarxes socials de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, s’estableixen unes normes mínimes de participació, de manera que es pugui dur a terme una conversa respectuosa, tolerant i fructífera amb la ciutadania. Aquestes normes s’acullen a allò establert a la Guia d'usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya, en particular, al que s’especifica en l’apartat dedicat a aquesta qüestió.

La ciutadania hi pot fer comentaris si compleixen aquests requisits:

Són pertinents, és a dir, no s’allunyen del tema tractat.

Mantenen el respecte i no ofenen ni atempten contra la dignitat d’altres persones.

No contenen dades de caràcter personal.

No tenen com a objectiu enganyar, desorientar o estafar la ciutadania.

No violen cap llei de drets d’autoria i propietat intel·lectual.

No és contingut promocional o brossa (spam).

Els comentaris que no compleixin aquests requisits poden ocultar-se i no ser publicats. Els usuaris que reiteradament infringeixin les normes de participació podran ser bloquejats.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant només es responsabilitza dels continguts que emet a través dels seus canals.


A més, cal tenir present que:

Facebook i Instagram tenen les seves pròpies normes de participació i que també cal respectar. Podeu consultar-les clicant aquest enllaç.

Twitter també té les seves pròpies normes de participació i cal respectar-les. Podeu consultar-les clicant aquest enllaç.

Igualment Youtube té les seves pròpies normes de participació i que cal respectar. Podeu consultar-les clicant aquest enllaç.