Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio l’Hospitalet de l’Infant

Ràdio l’Hospitalet de l’Infant

Ràdio L'Hospitalet de l'Infant, amb més de 30 anys a les ones, és un mitjans de comunicació local que es caracteritza per la proximitat, l'espontaneïtat, la immediatesa i el compromís amb els veïns i veïnes del municipi.

Ràdio l'Hospitalet de l'Infant va sortir a les ones el 29 de març de l'any 1988. En aquell moment va entrar a formar part d'Emissores Municipals de Catalunya (EMUC) fins a la seva desaparició. Des de l'any 1995, pertany a la Federació de Ràdios Locals de Catalunya i l'any 2013 va entrar en la Xarxa de Comunicació Local.


Des dels seus inicis, han passat per Ràdio l'Hospitalet de l'Infant més de 400 col·laboradors. Actualment, són una vintena  els que aporten continguts d'entreteniment i informació. L
a graella de programació d'aquest mitjà de comunicació inclou informatius diaris, dos magazins, i tot un seguit de programes musicals. El seu lema és: Si vols estar ben informat, escolta la ràdio del teu veïnat

Ràdio Hospitalet de l'Infant també està a les xarxes: Facebook, Twitter, i Instagram. I es pot seguir en directe a través de la seva pàgina web, de l'app i de radio garden. També disposa de podcast i d'un canal de YouTube. Actualment, els estudis de l'emissora local es troben a les noves instal·lacions de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou, mantenint l'essència de la Ràdio, la proximitat i l'espontaneïtat de toda la vida.

Galeria d'Imatges