Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Televisió de Vandellòs

Televisió de Vandellòs

La Televisió de Vandellòs és el mitjà de comunicació local, de proximitat i amb vocació de servei públic de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Ofereix continguts informatius i d'entreteniment sobre els nuclis de població que formen part del municipi: Vandellòs, Masboquera, Masriudoms, l'Hospitalet de l'Infant i l'Almadrava.

La Televisió de Vandellòs va néixer l’any 1993 quan un grup de veïns van decidir gravar els actes de la Festa Major de Vandellòs i emetre'ls gràcies als coneixements d'electrònica d'un dels impulsors de la iniciativa. Aquest projecte, que va començar sent molt amateur, amb els anys s’ha anat dotant de continguts cada cop més elaborats, amb una graella de programació pròpia en què la informació i la proximitat són els eixos centrals. L'equip humà i tècnic i les instal·lacions també han anat canviant per adaptar-se als nous temps i a les necessitats del mitjà. Al novembre de l'any 2017 es van estrenar equipaments situats a la Casa de la Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet. 

Actualment, és un canal que ofereix informació i entreteniment amb una graella de programació que inclou continguts de producció pròpia, sobre temes relacionats amb els diversos nuclis de població del municipi; i d’altres d'interès general, procedents de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.


Amb una aposta ferma per les noves tecnologies i per tal d'arribar al màxim de gent possible, la Televisió de Vandellòs també es pot seguir per internet a través de la seva pàgina web en què es poden tornar a veure tots els programes que emet diàriament; i està present a YouTube i a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.


Voleu anunciar-vos a la Televisió de Vandellòs?

Des de l'1 de febrer de 2021, les empreses i establiments comercials del municipi i d’altres poblacions, podeu contractar espais publicitaris a la Televisió de Vandellòs (TVV).

Les persones interessades podeu informar-vos dels protocols de funcionament d’aquest nou servei, trucant al telèfon 977 82 00 14; o enviant un correu electrònic a GG_PMMC@vandellos-hospitalet.cat. A través d’aquests mitjans, us informaran de com ha de ser l’anunci, quins requisits ha de tenir i quin tipus de publicitat està exclosa. També us posaran al dia dels preus i franges horàries d’emissió, entre altres qüestions.

Com us explicaran amb més detall, els anuncis han de tenir una durada màxima de 30 segons i les empreses i comerços que vulguin contractar aquest servei han de facilitar l’anunci acabat i amb el format que demana la TVV.

Els preus dels anuncis per empreses i comerços amb la seu d’activitat registrada a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant són de 3 euros per cada emissió. En el cas de les empreses i comerços que no tenen la seu d’activitat registrada al municipi, el preu és de 5 euros per emissió.

Les franges horàries en què s’emetran els anuncis serà després de l’Informatiu Casa Nostra de les 17, de les 20 i de les 22 hores, ja que és el programa de producció pròpia més vist de la televisió local. Cada anunci es podrà emetre un màxim de tres cops al dia. Es donarà prioritat a la publicitat d’empreses i comerços del municipi. Així doncs, dels tres anuncis que sortiran per cada franja horària, dos seran d’empreses i comerços amb registre d’activitat a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i un d’establiments de fora.

Altres informacions importants:

Quedarà exclosa la publicitat que es consideri il·lícita segons l’article 92 de la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya,

Es considerarà publicitat prohibida la que s’inclou en l’article 93 de la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya:

La publicitat emesa per la Televisió de Vandellòs ha de respectar també els criteris de protecció de menors previstos en l’article 96.Galeria d'Imatges