Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Televisió de Vandellòs

Televisió de Vandellòs

La Televisió de Vandellòs és el mitjà de comunicació local, de proximitat i amb vocació de servei públic de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Ofereix continguts informatius i d'entreteniment sobre els nuclis de població que formen part del municipi: Vandellòs, Masboquera, Masriudoms, l'Hospitalet de l'Infant i l'Almadrava.

La Televisió de Vandellòs va néixer l’any 1993 quan un grup de veïns van decidir gravar els actes de la Festa Major de Vandellòs i emetre'ls gràcies als coneixements d'electrònica d'un dels impulsors de la iniciativa. Aquest projecte, que va començar sent molt amateur, amb els anys s’ha anat dotant de continguts cada cop més elaborats, amb una graella de programació pròpia en què la informació i la proximitat són els eixos centrals. L'equip humà i tècnic i les instal·lacions també han anat canviant per adaptar-se als nous temps i a les necessitats del mitjà. Al novembre de l'any 2017 es van estrenar equipaments situats a la Casa de la Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet. 

Actualment, és un canal que ofereix informació i entreteniment amb una graella de programació que inclou continguts de producció pròpia, sobre temes relacionats amb els diversos nuclis de població del municipi; i d’altres d'interès general, procedents de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.


Amb una aposta ferma per les noves tecnologies i per tal d'arribar al màxim de gent possible, la Televisió de Vandellòs també es pot seguir per internet a través de la seva pàgina web en què es poden tornar a veure tots els programes que emet diàriament; i està present a YouTube i a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

Galeria d'Imatges