Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursos de català

Cursos de català

Nous cursos de català de l’Hospitalet de l’Infant

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reprenen els cursos de català corresponents al primer trimestre del curs 2022-2023. Els cursos que s'impartiran de manera presencial a la sala Ferrer Malet de l'Hospitalet de l'Infant a partir del 22 de setembre, seran dels nivells inicials i bàsics, adreçats a persones amb cap o pocs coneixements de llengua catalana. En concret, s’hi oferiran els nivells Bàsic 1 (dimarts i dijous, de 18 a 20 h), Bàsic 2  (dimarts i dijous, de 9:30 a 11.30 h) i Elemental 1 (dimarts i dijous, de 15:30 a 17.30 h). La resta de nivells es faran en la modalitat en línia.

La formalització de la inscripció serà entre el 12 i el 16 setembre. Concretament, els dies 12 i 13 s'habilitarà un torn d'inscripció preferent per a l’antic alumnat, aquells/es aprenents/es que hagin fet un curs al CNL durant l'últim any. Entre el 14 i el 16 de setembre, s'obrirà el període de torn general per a tothom. La inscripció, que s'atén per ordre d'arribada, es podrà fer en línia a través de la plataforma d'inscripció i tràmits.

No obstant això, els dies 13 i 14 de setembre, de 9 a 14 h; i el 15 de setembre, de 15.30 a 19 h, hi haurà atenció presencial a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca dAnjou, amb cita prèvia. La cita es pot demanar trucant al 677 18 67 49 o enviant un correu electrònic a baixcamp@cpnl.cat. Tenir cita presencial no garanteix tenir una plaça al curs. Les places són limitades.

 

Les proves de col·locació
Fins al 9 de setembre encara es poden sol·licitar les proves de col·locació, en línia, a través de la plataforma d’inscripció i tràmits del CPNL. Es tracta d'una forma de determinar els coneixements de català dels nous alumnes per poder-se matricular a un curs que s'adeqüi al nivell de llengua de cadascú. És un pas previ a la inscripció si no es disposa d'un certificat oficial de català o si no s'ha fet aquesta prova de col·locació en els últims dos anys.