Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursos de català

Cursos de català

Nous cursos de català de l’Hospitalet de l’Infant a partir de l'abril de 2023

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reprenen els cursos de català corresponents al tercer trimestre del curs 2022-2023. Els cursos que s'impartiran de manera presencial a la sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant, a partir de l'11 d'abril i fins al 20 de juny, seran de nivell bàsic, adreçats a persones amb pocs coneixements de llengua catalana. En concret, s’hi oferiran els nivells Bàsic 1 (els dimarts i dijous, de 09.30 a 11.30 h), Bàsic 2  (els dimarts i dijous, de 15.30 a  17.30 h) i Bàsic 3 (els dimarts i dijous, de 18 a 20 h). La resta de nivells es faran en la modalitat en línia.

Com a novetat, aquest trimestre s'incorpora la possibilitat d'inscriure's a les sessions del Grup de Conversa, que es duran a terme els dijous, de 12 a 14h.

La inscripció per Internet es podrà fer entre el 27 i el 29 de març, a través de la pàgina web www.cpnl.cat/inscripcions. Concretament, el dia 27 s'habilitarà un torn d'inscripció preferent per a l’antic alumnat, aquells aprenents i aprenentes que hagin fet un curs al CNL durant l'últim any. El 28 i 29 de març, s'obrirà el període de torn general per a tothom.

La inscripció també es podrà fer presencialment, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca dAnjou: el nou alumnat, el 28 de març, de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 19 h, i el 29 de març, de 9.30 a 14h.

Les proves de col·locació i l'acreditació del nivell en línia
Fins al 27 de març es poden sol·licitar les proves de col·locació, en línia, a través de la plataforma d’inscripció i tràmits del CPNL. Es tracta d'una forma de determinar els coneixements de català dels nous alumnes per poder-se matricular a un curs que s'adeqüi al nivell de llengua de cadascú (l'antic alumnat es pot saltar aquest pas). És un pas previ a la inscripció si no es disposa d'un certificat oficial de català o si no s'ha fet aquesta prova de col·locació en els últims dos anys.

Per a més informació:

baixcamp@cpnl.cat

677 186 749

www.cpnl.cat/reusGaleria d'Imatges