Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursos de català

Cursos de català

Nous cursos de català de l’Hospitalet de l’Infant a partir de gener de 2023

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reprenen els cursos de català corresponents al segon trimestre del curs 2022-2023. Els cursos que s'impartiran de manera presencial a la sala Ferrer Malet de l'Hospitalet de l'Infant a partir del 10 de gener de 2023 (i fins al 16 de març), seran de nivell bàsic, adreçats a persones amb pocs coneixements de llengua catalana. En concret, s’hi oferiran els nivells Bàsic 1 (dimarts i dijous, de 15.30 a 17.30 h), Bàsic 2  (dimarts i dijous, de 18 a  20 h) i Bàsic 3 (dimarts i dijous, de 9:30 a 11.30 h). La resta de nivells es faran en la modalitat en línia.

La formalització de la inscripció per Internet serà entre el 15 i el 20 de desembre, a través de la pàgina web www.cpnl.cat/inscripcions. Concretament, els dies 15 i 16 s'habilitarà un torn d'inscripció preferent per a l’antic alumnat, aquells aprenents i aprenentes que hagin fet un curs al CNL durant l'últim any. El 19 i 20 de desembre, s'obrirà el període de torn general per a tothom.

La inscripció també es podrà fer presencialment, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca dAnjou, amb cita prèvia: lantic alumnat, el 15 de desembre; i el nou alumnat, el 19 i 20 de desembre, de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 19 h. La cita es pot demanar a partir del 7 de desembre, via telèfon (677 18 67 49) o correu electrònic (baixcamp@cpnl.cat). Tenir cita presencial no garanteix tenir una plaça al curs. Les places són limitades.

 

Les proves de col·locació
Fins al 14 de desembre es poden sol·licitar les proves de col·locació, en línia, a través de la plataforma d’inscripció i tràmits del CPNL. Es tracta d'una forma de determinar els coneixements de català dels nous alumnes per poder-se matricular a un curs que s'adeqüi al nivell de llengua de cadascú. És un pas previ a la inscripció si no es disposa d'un certificat oficial de català o si no s'ha fet aquesta prova de col·locació en els últims dos anys.