Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursos de català

Cursos de català

S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia de la Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos, els quals canvien d’ubicació

Després del parèntesi al municipi arran de la pandèmia de la Covid-19, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reprenen els cursos de català. Una novetat d’enguany és la gestió en línia de les inscripcions i les proves de col·locació, que es farà a través de l’enllaç https://inscripcions.cpnl.cat/. No obstant això, els dies 17, 22 i 23 de setembre a la tarda, de 16 a 19 h, i el 18 al matí, de 10 a 13 h, hi haurà atenció presencial a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou. En aquest cas, ja es pot demanar cita prèvia a l'enllaç anterior (https://inscripcions.cpnl.cat), remarcant que és en Modalitat Presencial al CNL de l'Àrea de Reus / SCC Baix Camp. Tenir cita és indispensable perquè no es podrà accedir a la Sala si no es té l’hora demanada.

Una altra novetat és el canvi d’ubicació dels cursos, que ja no es faran a l’antiga escola Àster, sinó a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou, sempre respectant els protocols de seguretat que marca la situació sanitària actual. Els nivells que s'impartiran durant el primer trimestre del curs 2020-2021 són el Bàsic 1 (B1), pensat per a persones que s’inicien en l’aprenentatge de la llengua catalana, i el Bàsic 3 (B3) i l’Elemental 3 (E3), adreçats a persones que saben expressar-se en català en converses més o menys senzilles, però tenen problemes de correcció i fluïdesa. Les classes es faran els dimarts i els dijous a la tarda en diferents horaris: el B1 serà de 19 a 21 h; el B3, de 17 a 19 h, i l’E3, de 15 a 17 h. Tots tres cursos començaran el 29 de setembre.