Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursos de català

Cursos de català

Nous cursos de català de l’Hospitalet de l’Infant

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre el període de matrícula per als cursos de català. Les inscripcions dels cursos que impartirà el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) a l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament, tindran lloc del 24 al 29 de març.

Per al tercer trimestre s’ofereixen tres cursos en modalitat presencial: un Bàsic 1, que s’impartirà els dimarts i dijous de 18 a 20 h; un Bàsic 2, els dimarts i dijous de 9.30 a 11.30 h, i un Bàsic 3, els dimarts i dijous de 15.30 a 17.30 h. A més a més del nivell bàsic, també es podran fer en línia els nivells elemental, intermedi, suficiència i C2.

La inscripció serà preferentment en línia des de l’enllaç https://www.cpnl.cat/inscripcions/. No obstant això, hi haurà atenció presencial a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou els dies següents: el dijous 24 de març, de 9.30 a 14 h i de 16 a 19 h, per a l’alumnat de l’últim any, i el dilluns 28 de març i el dimarts 29 de març, de 9.30 a 14 h i de 16 a 19 h, per a l’alumnat nou. Les persones interessades a ser-hi ateses de manera presencial han de demanar cita prèvia a partir del 9 de març per telèfon al 677 18 67 49 o per correu electrònic a baixcamp@cpnl.cat . 

Els cursos presencials començaran el dijous 7 d’abril a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou. Tota la informació necessària per preparar la inscripció i formalitzar-la és al web del CPNL: https://www.cpnl.cat/inscripcions/