Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escola d’Adults

Escola d’Adults

Escola d'Adults

Fins al 10 de setembre de 2021 està obert el període de preinscripció a l'oferta de cursos de l'Escola d'Adults de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. La preinscripció es podrà presentar a l'OMAC en horari d'atenció al públic o per internet a través de la Seu Electrònica. 
.
La matrícula per a l'alumnat que ja s'hagi preinscrit es durà a terme del 23 d'agost al 10 de setembre de 2021, i caldrà que sigui presentada a l'OMAC o bé a través de la Seu Electrònica. 
.
L'inici de les classes és el 13 de setembre de 2021 (sempre que hi hagi prou alumnat inscrit), i enguany es duran a terme a les aules de l'antiga escola Àster (de dilluns a dijous de 16.30 a 21.15h, i els divendres de 9 a 12.15h de manera telemàtica). 
.
S'ofereixen els cursos de preparació per a la prova d’obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (GES), per a les proves lliures d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior (CFGM i CFGS) i per a les provés d’accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys. 
.
.

Arxius adjunts