Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes Majors

Festa Major de Sant Roc

A l'entorn del 16 d’agost, dia de Sant Roc,  l’Hospitalet de l’Infant celebra la seva festa major en honor del seu patró.

Inclou una seixantena d’actes molt variats: culturals, esportius i lúdics, perquè tothom la pugui gaudir. Entres les propostes, organitzades per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament i la Comissió de Festes de l’Hospitalet amb la col·laboració de diverses entitats locals, destaquen les tradicionals: la fideuà, la Nit de Foc, la Trobada de Gegants, grallers i altres grups festius; la Dansa vora la Mar Blava, la Pujada a Peu a l’Ermita de Sant Roc, el Gran Castell de Focs  i les havaneres amb degustació de rom cremat.

També hi ha concerts, balls amb orquestra i activitats esportives, com ara la Travessia al port nedant, la ruta de caiacs, aquagym, el campionat d’escacs, tir al plat, partits de futbol, tirada de bitlles, etc. D’altra banda, les penyes disposen d’un espai propi on reunir-se i fer activitats, que acostumen a atreure sobretot el jovent; i s’hi organitzen propostes específiques per als infants i la gent gran.

Aquest 2023 se celebrarà de l'11 al 16 d'agost, en breu podreu consultar el programa d'actes.

Galeria d'Imatges