Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes Majors

Festa de la Germandat

La Festa de la Germandat de Vandellòs, que se celebra cada any a mitjan de maig, consta habitualment d'una vintena d'actes gratuïts, per a tots els públics.

Entre els actes que mai falten hi ha: el Pal ensabonat (a la mitja part del concert de divendres), la venda i benedicció de coques i garrotets de la Germandat, les misses, les sardanes, les cucanyes, la tirada al plat local, la recaptació anual de la Lliga Contra el càncer i la cercavila.

Aquesta festa està organitzada per més d’una desena d’entitats locals, amb la implicació dels veïns i veïnes del poble i la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. En aquesta celebració es mostra la riquesa cultural de Vandellòs, un poble unit, dinàmic i viu!

Per commemorar aquesta celebració, enguany,  onze entitats locals (AMPA Vall de Llorers, Associació de Joves de Vandellòs, Banda Municipal de Música Clau de Vent, Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), Club de Futbol Sala Vandellòs, Colla de Capgrossos de Vandellòs, Colla de Diables de Vandellòs, Consell Parroquial, Escola Municipal de Música, Lliga contra el Càncer de Tarragona i Terres de l’Ebre i la Societat de Caçadors Sant Isidre i Secció de Tir La Murta), han organitzat 25 actes, amb el patrocini de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Consulteu els actes previstos del 13 al 15 de maig de 2022 a l'agenda d'aquest mateix web.

Arxius adjunts

Galeria d'Imatges