Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes Majors

Festa Major de Sant Cosme i Sant Damià

En honor de Sant Cosme i Sant Damià, patrons del poble, se celebra la Festa Major Vandellòs, que enguany tindrà lloc del 24 al 27 de setembre.

La festa comença amb el repic de campanes de l’església i finalitza amb un espectacle piromusical. Fins aleshores, s’hi ofereixen més de quaranta actes per a tots els públics, organitzats pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i la resta d’entitats del poble, amb el patrocini i la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Entre les propostes incloses al programa de la festa, destaquen els actes tradicionals, com ara la Clotxada Popular; el Gran Correfoc de Nit; la Plantada de Gegants i Capgrossos, l’Homenatge a la Vella Pagesia; l’exposició fotogràfica ‘Un Tomb per la història de Vandellòs”, les sardanes i els balls amb orquestra (en el de divendres, com ja és habitual, es duu a terme els Balls del Ram i Fanalet i els diners recaptats van destinats a la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre).

Per als joves, també hi ha un bon nombre d’activitats (un sopar popular, actuacions musicals, discoteca mòbil, tornejos, etc.).

Galeria d'Imatges