Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes populars i tradicionals

Revetlla de Sant Joan

El municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebra la seva revetlla de Sant Joan en diferents nuclis de població:

  • L'Hospitalet de l'Infant
  • Vandellòs
  • Masboquera

L'Hospitalet de l'Infant

L'Hospitalet de l'Infant celebra la seva Revetlla de Sant Joan a la Plaça Coll de Balaguer, amb un sopar popular. Seguidament, hi actua la Colla de Diables de l'Hospitalet de l'Infant: el correfoc  comença a la Plaça del Pou i finalitza a la Plaça Coll de Balaguer,  on  el grup de teatre Quo Vadis participa també en la representació de l'Aquelarre.

A partir de les 23:30 h, hi ha ball a la  Plaça Coll de Balaguer amb orquestra!

Vandellòs

Pel que fa al municipi de Vandellòs, la revetlla també comença amb el tradicional sopar popular a la Plaça Drs. Gil-Vernet. Durant el sopar, hi ha ball amb orquestra. 

Aquest acte està organitzat pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV),, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Masboquera

El nucli de Masboquera celebra la seva revetlla de Sant Joan a la Pista Nova Llum. A partir de les 21:00h té lloc el sopar popular, i si ho prefereixen, els assistents poden cuinar a la barbacoa, ubicada a la mateixa pista. Seguidament,  una actuació amenitza la revetlla. I en aquesta nit tan especial, tampoc hi falta la Foguera de Sant Joan!

Galeria d'Imatges