Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fires i mercats

Fira Fruits de la Terra

La Fira "Fruits de la Terra" és la Fira de Producte local, cuina i clotxa de les Terres de Mestral (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip).
L'organitza la Mancomunitat d'Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) el primer cap de setmana de juliol (o el segon cap de setmana, si coincideix amb Sant Pere), el divendres i dissabte, de les 19.30 a les 1.00 h, a la Plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant.

És una fira per poder degustar els productes locals de les Terres de Mestral (l’oli, el vi, les avellanes, ametlles, cireres…) tant en cru com en elaboracions i receptes de cuina típiques del territori com, per exemple, la clotxa, la icona gastronòmica de les nostres contrades que mai falta en la Fira.
Aquesta invitació a gaudir del sentit del gust s’acompanya cada edició amb música en viu (swing, jazz i soul) i amb el sorteig de diferents premis entre els participants.
La MIDIT ha suspès l'edició 2021 de la Fira de producte local de les Terres de Mestral “Fruits de la Terra” a causa de criteris sanitaris, de seguretat per a la població i prudència davant la situació pandèmica de la COVID-19. 

Galeria d'Imatges