Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fires i mercats

Fira Multisectorial

És una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE), que es va endegar l'any 2019 a l'Hospitalet de l'Infant i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’empresa municipal de promoció econòmica Idetsa; i amb el suport de l’Associació de Comerços (ACHV) i l’Associació de Restauració i Hoteleria (ARH) del municipi.

Coincidint amb el Mercat Medieval i amb la Setmana Catalana de Vela-Gran Premi de la Generalitat de Catalunya, els dies 7 i 8 de setembre de 2019 també va celebrar-se a l’Hospitalet de l’Infant la 1a Fira Multisectorial. La fira va ubicar-se a la zona d’aparcament situada entre el carrer Masriudoms i la plaça Berenguer d’Entença i va incloure divuit expositors, majoritàriament del sector serveis i indústria.

Va servir a les empreses participants per donar a conèixer els serveis que ofereixen,  per fer contactes amb possibles clients i, en alguns casos, per vendre. La fira, a més, va despertar l’interès d’altres empresaris per participar en la propera edició.

Aquest nou projecte público privat ha nascut amb la voluntat de tenir continuïtat i d’anar-se consolidant any rere any.

 

Galeria d'Imatges