Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fires i mercats

Mercat Medieval

A mitjans de setembre, l’Hospitalet de l’Infant reviu el seu passat medieval. A l’entorn del nucli antic i de l’hospital gòtic, que dóna nom al poble i que va ser construït en aquesta època, s’hi celebra un mercat ambientat en l’Edat Mitjana.

En aquest marc ideal per acollir aquest tipus de mercat, s'hi instal·len un centenar de parades de productes d’artesania, d’alimentació o de teràpies naturals, entre d’altres (una vintena de les parades seran locals); i també s'ofereixen diverses activitats, com ara cercaviles, espectacles de circ, foc i teatre, exhibicions de vol d’aus rapinyaires, un sopar medieval, tallers  i demostracions d’oficis tradicionals, així com un seguit de propostes lúdiques per als infants. 

Per als més petits també hi ha un espai gratuït de jocs tradicionals de tot tipus: de pesca, d’habilitat, d’enginy, de lògica, d’equilibri, de punteria, etc, perquè els nens i nenes puguin jugar sols, en grup i en família. A més, hi ha atraccions infantils de pagament.

El Mercat Medieval de l’Hospitalet de l’Infant està organitzat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb el suport de la Diputació de Tarragona; i la col·laboració de diverses entitats, comerços i veïns i veïnes del municipi.

* La 26a edició està prevista del 16 al 18 de setembre de 2022. A la portada d'aquesta pàgina web trobareu tota la informació i el programa d'actes d'aquesta edició. 

Arxius adjunts

Galeria d'Imatges