Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Horaris de l’autobús municipal

Horaris de l’autobús municipal

L’autobús municipal és un servei de transport gratuït que connecta els diferents nuclis de població.

Des del 8 de juny està en vigor l’horari d’estiu de l’autobús municipal, que com a novetat fa un viatge al dia fins al nucli de l’Almadrava (amb un recorregut d’anada i un altre de tornada) i dona servei a les persones usuàries que han d’agafar el tren que surt a les 8.21 h de l’estació de l’Hospitalet de l’Infant cap a Barcelona.

L’autobús municipal és un servei gratuït que connecta els diferents nuclis de població de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i que s’utilitza habitualment també per transportar els alumnes de l’interior del municipi fins a l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant (amb l’estat d’alarma, aquest servei de transport escolar es va haver de suprimir, tot i que es tornarà a posar en funcionament el nou curs, si es pot),

Des que es va estrenar la nova estació ferroviària de l’Hospitalet de l’Infant, l’autobús municipal té també parada en aquest punt. En el nou horari, l’autobús inclou aquesta parada en sis dels seus viatges (un més que abans), que coincideixen amb els horaris de sortida cap a Barcelona de quatre trens (el de les 8.21 h, les 10.22 h, les 14.39 h i les 19.26 h) i amb els horaris d’arribada a l’Hospitalet i sortida cap a Tortosa de dos trens (el de les 9.37 h i el de les 13.15 h).

Les persones usuàries d’aquest mitjà de transport han d’utilitzar mascareta i desinfectar-se les mans abans d’accedir-hi i després de sortir-ne utilitzant els dispensadors de gel disponibles.  

Hi ha una limitació d’aforament i cal deixar sempre un seient buit contigu a cada passatger  (excepte els casos en què els passatgers convisquin al mateix domicili).

D'acord amb les recomanacions establertes pel Ministerio de Sanidad, l’Ajuntament fa una neteja diària d'aquest vehicle de transport; i uns tractaments de desinfecció de manera regular.

En el document adjunt podeu consultar el nou horari. 

 

Arxius adjunts