Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Horaris de la línia d'autobús l'Hospitalet de l'Infant - Tarragona

Horaris de la línia d'autobús l'Hospitalet de l'Infant - Tarragona

Des del 19 d'abril de 2022 el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i Hife, atenent la petició sorgida en el marc de la Taula de Mobilitat per a la millora de l'accessibilitat en bus al Complex Educatiu Tarragona (CET) i Tarragona ciutat, posen en marxa una nova línia que unirà l'Hospitalet de l'Infant amb Tarragona ciutat fent parada a Miami Platja.

Es tracta d’un servei amb expedicions pensades i coordinades amb els horaris d’entrada i sortida al CET, per tal que els alumnes de la zona sud del Camp de Tarragona, l’Hospitalet de l’Infant i Miami Platja puguin arribar més fàcilment al centre educatiu.
Les expedicions de primera hora del matí faciliten l’entrada de l’alumnat tant al centre educatiu com a altres centres de la mateixa ciutat de Tarragona, ja que l’última parada és a l’estació d’autobusos.
La resta d’expedicions, tant d’anada com de tornada, estan pensades per garantir un flux fluid entre els diferents horaris dels centres, garantint la facilitat horària als migdies i als vespres.
Els horaris proposats, igualment, han tingut en compte altres franges del dia que poden ser d’interès per altres usuaris que es vulguin desplaçar per motius diferents dels estudiantils, com poden ser per interessos laborals, comercials, sanitaris o turístics.

Arxius adjunts