Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entitats

Entitats culturals, festives i turístiques

Aquí trobareu una fitxa breu de cadascuna de les entitats de l'àmbit festiu i cultural del municipi, amb les seves dades de contacte.

logotip_diables_hospitalet.png

President: Raul Hidalgo Morales
Correu electrònic: diableshospitalet@gmail.com

Fundació: 1987

Activitats:
Associació dedicada a tota mena d’espectacles pirotècnics (carretillades, correfocs, cercaviles de foc, etc.). Participen en diversos actes i festes majors del municipi.

Banda Clau de Vent logo

President: Joan Valero
Correu electrònic: bandahospi2016@gmail.com
Facebook: Banda Música Clau de Vent
Fundació: 2009


sempre en dansa.jpg

Presidenta: Mª Carmen Gallardo
Correu electrònic: sempreendansa@gmail.com

Fundació: 2013

Activitats:
Estudi, difusió, composició i promoció de la dansa en general. Foment i difusió de la dansa en tots els seus estils. Promoció de l’intercanvi entre diferents associacions, que tinguin la mateixa finalitat. La divulgació de la dansa mitjançant la promoció i l’execució d’espectacles.

logo Associació_Joves_Vand.png


Presidenta: Martí Escoda Alcarraz

Carrer Santa Marina, 1 - 43891 Vandellòs

Correu electrònicassociaciojovesvandellos@gmail.com

Fundació: 2011

Activitats:
Sortides, participación en diversos actes que se celebren al municipi (Festa Major, Germandat, Carnestoltes, cavalcada de Reis, La Marató…), organització de L'AGLÀ FESTIVAL DE VANDELLÒS

logo masia de castelló.jpg

President: Santiago Nomen Barceló
Correu electrònicmasiacastello@masiacastello.cat
Webwww.masiacastello.cat

Fundació: 1998

Activitats:
L’objectiu de l’Associació és treballar per recuperar part de la història del poble de Castelló, per preservar un espai i donar-li un ús públic, que sigui un referent de futur integrador d’un territori respectuós amb el seu passat i el seu entorn. L’Associació desitja que el camí de la recuperació serveixi per potenciar iniciatives i crear activitats culturals al nostre poble i entorn. L’Associació organitza a primers de desembre la Festa Major de Castelló Santa Llúcia; per Nadal, un Pessebre Vivent; i a l’estiu, l’últim cap de setmana d’agost, la Rústik Festa.

ama.jpg

President
: Angel Lopera Broto
Correu electrònicinfo@palmfest.es
Webwww.palmfest.es

Fundació: 2006

Activitats:
Dinamitzar i dotar de valor afegit la programació cultural del municipi de Vandellòs i de l’Hospitalet de l’Infant, sobretot pel que fa a activitats musicals i audiovisuals. El seu àmbit d’actuació s’ha ampliat els últims anys a tot el Camp de Tarragona, si bé és encara el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant la seu de les seves activitats més emblemàtiques

asociación rociera logo.jpg

Presidenta: Emilia Fernández Rodríguez
Contacte: 977 820 213
Correu electrònic: amicsdelafira@gmail.com

Fundació: 2020

Activitats
Amb l’objectiu d’aportar més a la cultura de l’Hospitalet de l’Infant, l’any 2008 es va crear l’Associació Amics de la Fira d'Abril, encarregada d’organitzar la Feria Rociera de l’Hospitalet de l’Infant. Ara la nova Associació Rociera pren el relleu.

 

catukra_logotip.jpg

Presidenta
: Valentyna Rachok
Correu electrònic: valyarachok@hotmail.es
Facebook: Grup-dAcordionistes-Catukra 
Instagram: a.catukra

Fundació: Març de 2019

Activitats:

L’associació va néixer de la mà de diverses alumnes i exalumnes de l’Escola Municipal de Música que volien compartir la seva passió per l’acordió i donar-lo a conèixer. Amb l’objectiu de fomentar la cultura artística i musical vinculada a aquest instrument, fan actuacions musicals. Fora del municipi, han actuat per Lleida, a Albi, a Arsèguel, on cada any se celebra una trobada internacional d’acordionistes; al paranimf de la Universitat de Cervera; i dins de la província, a Tivissa, el Molà, Capçanes i Montbrió del Camp i en molts actes organitzats al nostre municipi, com per exemple en la Trobada d’acordionistes de la Masia de Castelló o en actes benèfics i socials com ara els de la Marató de TV3.

Logo CCERV.PNG


Presidenta: M. Carme Escoda Escoda
Correu electrònicccervandellos@gmail.com
Webwww.ccervandellos.blogspot.com.es

Fundació: 1987

Activitats:
Les finalitats fonamentals d’aquesta entitat són procurar l’esplai dels seus socis/es, la promoció i el foment d’activitats cíviques i, específicament, les culturals, en totes les seves manifestacions artístiques i esportives, així com el foment de l’esperit d’associació, mitjançant l’ús dels medis més convenients i sense finalitat lucrativa.

 

logo celhiantefixa.jpg

Presidenta: Marta Quer Riera
Correu electròniccelhi@celhi.cat
Webwww.celhi.cat
FacebookCELHI

Fundació: maig de 2013

Activitats:
Jornades d’estudis, tallers, conferències, col·loquis, visites guiades, exposicions, publicacions, tastos, cicles de cinema, presentacions de llibres i altres propostes destinades a recuperar i mantenir la memòria i a difondre el patrimoni de l’Hospitalet de l’Infant.

centre d'estudis la vall petit.jpg

President: Francesc Fuguet
Correu electròniccedelavall@gmail.com

Fundació: 2005

Activitats:
Centre destinat a l’estudi, difusió i revalorització del patrimoni cultural, històric i natural de Vandellòs i el seu entorn. Participa en les Jornades Culturals de Vandellòs, que se celebren a la primavera. També organitzen diferents actes com el Correllengua, composició poètica i musical, i les Cuines del Món, així com un Tomb per la Història dins dels actes de la festa major de Vandellòs. També col·laboren amb activitats de l’Escola Valdelors.

LOGOTIP_DIABLES.JPG

President: Gerard Garcia Pedret
Correu electrònicdiablesdevandellos@gmail.com

Fundació: 1988

Activitats:
Associació dedicada a tota mena d’espectacles pirotècnics (carretillades, correfocs, cercaviles de foc, etc.). Participen en diversos actes i festes majors del municipi. Col·laboren en La Marató, en el Parc de Nadal de Vandellòs. També organitzen la cursa de vehicles sense motor de Sant Esteve.

coral arsis logo.jpg

Presidenta
: Maria Àngels Amigó
Correu electròniccoralarsis@gmail.com

Fundació: 1990

Activitats:
La Coral Arsis es va formar inicialment per cantar a l’església. D’aquelles primeres passes, en va sortir el que ara és la Coral, formada exclusivament per veus blanques. La primera actuació va ser a la missa del all de 1990. A l’any 1991 es va realitzar el primer recital de l’església i, com era dins del mateix municipi, es desplaça a cantar a la població de Vandellòs. Des de l’any 1991, la nostra Coral forma part de la Federació Catalana d’Entitats Corals. A l’any 2009, s’hi incorpora una nova corda, formada per veus masculines. Durant aquest temps la Coral ha tingut dues directores, i des de l’any 2012 el director és en Piotr.

Logo Foment Cultural.jpg

President: Jaume Castellví Margalef
Correu electrònicinfo@fomentcultural.cat
Webwww.fomentcultural.cat

Fundació: 1985

Activitats:
Donar a conèixer, preservar i difondre la cultura popular al nostre poble i arreu de Catalunya, mitjançant els diferents grups participatius del Foment Cultural. Les diferents seccions i grups del Foment Cultural són el Grup de Sardanes, el Grup de Bitlles, el Cavallet de Mar i la Colla Gegantera.

Logo Vent Fort.bmp

President
: Xavier Pardina
Correu electrònicxavier@ventfort.net
Webwww.ventfort.net

Fundació: 1996

Activitats:
La promoció i divulgació del cant mariner, d’havaneres i en general, de la cançó popular, amb una especial incidència en la cançó catalana tradicional i d’avui. Conferències sobre la història de l’havanera, cantades i concerts d’havaneres dins i fora del municipi, i participació en els actes culturals i les festes majors de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Blanca_Anjou_logotip.jpg


Presidenta: Pilar Bo Fenoll
Correu electrònicgd.blanca.anjou@gmail.com

Fundació: 1993

Activitats:
Dinamitza i incentiva l’associació de dones i fa més participatiu el teixit cultural del poble. També organitza la Trobada de puntaires a l’Hospitalet de l’Infant i col·labora en actes com la Marató de TV3 i el taller de mones.

 

punto y aparte logo.jpg

Presidenta
: Blanca Redondo
Correu electrònic: blancaredondo67@gmail.com
Facebook: Grupo de sevillanas Punto y Aparte

Fundació: 2013

Activitats:
Promoció i divulgació del ball de sevillanes. També participen activament a la Feria de Abril i en actes de la Festa Major de l’Hospitalet de l’Infant

logo_quo_vadis_teatro.jpeg

President
: Josep Pujol Casademunt
Correu electrònicteatroquovadis@outlook.com

Fundació: Març de 2011

Activitats:
Selecció d’obres teatrals i adaptació per fer possible la seva representació. Planificació, programació, organització de la temporada i assaig de l’obra objecte de representació. Establiment de relacions i intercanvi d’experiències amb altres grups de teatre, la participació en certàmens i festivals de teatre, així com la seva organització.

associació_amics_platja_torn_logotip.jpg

President: Manuel Mondéjar
Correu electrònic: aapntorn@hotmail.com

Fundació: 1989

Activitats:

Promoure l’àrea costanera i l’entorn immediat de la zona anomenada «Platja del Torn», a l’Hospitalet de l’Infant, sobre la base de la preservació com a espai natural, lliure de contaminació o de qualsevol altra agressió en contra del seu equilibri ecològic. Agrupar les persones interessades en la pràctica naturista, entenent com a tal, la identificació plena del ser humà amb el seu entorn, basat en el respecte i l’amor a la natura. Així com promoure les reunions o activitats culturals que es considerin d’interès per establir vincles d’unió i confraternitat entre els qui comparteixin propòsits similars. 

Galeria d'Imatges

LOGO-AJH.png

Presidenta: Ariana Gil Pinillos
Correu electrònic: associaciojovesinfant@gmail.com

Galeria d'Imatges