Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pressupostos participatius

Pressupostos participatius

El Pressupost Participatiu és un mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual els ciutadans i les ciutadanes poden proposar a què destinar una part dels recursos municipals, establint així un canal efectiu de democràcia participativa.

A més del component decisori, el Pressupost Participatiu pretén incorporar, dins del procés, accions destinades a millorar els canals de comunicació entre l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la ciutadania, així com generar espais de reflexió col·lectiva al voltant de les demandes i necessitats del municipi.
Amb aquesta motivació, fins al moment, l’Ajuntament ha obert el pressupost municipal a la participació ciutadana en diverses ocasions. La intenció és que aquesta iniciativa tingui continuïtat en el temps.
En els documents adjunts podeu consultar els resultats dels processos de Pressupost Participatiu que s’han dut a terme fins ara. Per cadascun dels processos, es va elaborar una guia de participació per tal de marcar les regles que havia de seguir el procés. La guia és un document que podrà ser revisat en cada edició, per realitzar-hi les modificacions que es considerin necessàries per millorar el mecanisme de participació.       Resultats 2016.png        Resultats 2018.png       Resultats 2019.png

Galeria d'Imatges