Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanyes de salut

Treu Pit

Campanya de sensibilització de la lactància materna a establiments comercials i de restauració.

La Regidoria de Salut anima als establiments comercials i de restauració del municipi a col·laborar amb aquesta iniciativa, reservant un espai als seus locals per facilitar a les mares que puguin alimentar o consolar els seus nadons tranquil·lament.

Als establiments que se sumin a la campanya se’ls lliurarà un adhesiu en què s’indica que són espais respectuosos amb la lactància materna; i se’ls inclourà com a establiments adherits a la campanya en un plànol que difondrà l’Ajuntament. D’aquesta manera, es donarà visibilitat a aquests establiments i alhora es donarà un cop de mà a les mares lactants, que podran veure quins són els espais respectuosos amb l’alletament matern que tenen al seu abast al municipi.

Aquest 2021, l’Ajuntament ha volgut donar un impuls a aquesta iniciativa, en el marc de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, que s’ha celebrat entre l’1 i el 7 d’agost. Amb aquest objectiu, ha renovat la imatge de la campanya, amb l’edició d’uns cartells amb el lema «El millor espai per alletar és on tu vulguis!!», que inclouen imatges de mares alletant als seus fills a diferents punts del municipi. El reportatge fotogràfic ha anat a càrrec d’Álvaro Sanz, un reconegut fotògraf, realitzador i director que és veí de l’Hospitalet de l’Infant; i ha estat subvencionat en part pel Pacto de Estado contra la Violencia de Género.

Aquests cartells s’han penjat a diversos equipaments públics i s’han repartit entre els establiments comercials i de restauració del municipi que s’han animat a col·laborar amb aquesta iniciativa, reservant un espai als seus locals per facilitar a les mares que puguin alimentar o consolar els seus nadons tranquil·lament.


SMLM21_1.jpgSMLM21_2.jpgSMLM21_3.jpgSMLM21_4.jpgSMLM21_5.jpgSMLM21_6.jpgSMLM21_7.jpgSMLM21_8.jpgSMLM21_9.jpgSMLM21_10.jpgSMLM21_11.jpgSMLM21_12.jpg

Galeria d'Imatges