Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Policia Local

Policia Local

Departament de la Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Nou escut PL.PNG

La Policia Local és el cos de seguretat més proper als ciutadans i ciutadanes i coneixedor de les especificitats pròpies del municipi.

Aquest departament treballa per garantir els drets i les llibertats de tots els ciutadans i ciutadanes, i per preservar la convivència i el foment de la cohesió social. L'actuació de la Policia Local es basa en criteris d'implicació social, presència en el territori, proximitat a la ciutadania i voluntat de servei.

Aquests principis bàsics i genèrics s'han d'adequar a la realitat de cada moment, a la demanda social i a l'eficàcia en l'assignació dels recursos disponibles.

Amb la voluntat de millorar el servei i apropar la Policia Local a la ciutadania, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va habilitar el telèfon 092, per a que els veïns puguin trucar per contactar directament amb la Policia Local. Aquest número de telèfon és gratuït i  més fàcil de recordar, però només té cobertura dins del municipi.

Per trucar a la Policia Local des de fora del terme municipal, els ciutadans poden continuar utilitzant el telèfon 609 30 89 45. Aquest número de mòbil és igualment vàlid dins l’àmbit del municipi i especialment útil en les zones limítrofes amb altres municipis.

Arxius adjunts