Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Borsa de Treball (IDETSA)

Borsa de Treball (IDETSA)

La Borsa de Treball és un servei de l'empresa municipal de promoció econòmica IDETSA, que facilita la intermediació entre l'oferta i la demanda d'ocupació.


Gràcies a una eina informàtica, les persones que es donen d'alta a aquest servei poden introduir i actualitzar molt fàcilment les seves dades curriculars.

Per donar-te d'alta a la borsa de treball clica a https://www.idetsa.cat/ a l'apartat - Ciutadania - Borsa de treball- Registre 

Si ets una empresa i vols publicar una oferta de feina clica a https://www.idetsa.cat/ a l'apartat - Empresa - Crea la teva oferta de treball - Registre empresa.

Un cop d'alta, podràs veure les ofertes laborals accedint a http://gestiocurriculums.idetsa.cat

Una vegada donats d’alta a la Borsa, s’incorporen a una base de dades que funciona de la següent manera: quan una oferta és publicada s’envia un correu a tots els usuaris que encaixin en diversos requisits de la demanda i l’usuari es pot inscriure. L’empresa podrà accedir al CV de cada usuari i acceptar o rebutjar les candidatures. Aquesta contactarà directament amb els candidats seleccionats i podrà tancar l'oferta.