Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació

Formació

IDETSA elabora ofertes formatives com ha resultat d’un procés de detecció de necessitats tant de les persones com del teixit empresarial del nostre territori.

CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT 

IDETSA està acreditada pel Servei d’Ocupació Públic de Catalunya per impartir 9 CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT de diferents nivells professionals, amb la finalitat de millorar la qualificació de les persones i afavorir la inserció laboral de treballadors/es prioritàriament en situació d'atur. 

Tots els certificats de professionalitats permeten obtenir una acreditació oficial de competències professionals per desenvolupar una activitat laboral d'acord amb les exigències del mercat laboral. Tots els certificats  tenen un mòdul de pràctiques professionals no laborals en empreses reals.

Per a més informació podeu clicar a https://www.idetsa.cat/certificats-de-professionalitat/

FORMACIÓ PRIVADA:

Per poder visualitzar la formació disponible de l'any en curs, clica al següent enllaç: https://www.idetsa.cat/cursos-oberts/

IDETSA també pot gestionar les bonificacions dels cursos a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE).

Des del 2017 IDETSA és col·laborador ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació), que t'ofereix l’acreditació de les competències en tecnologies de la informació i la comunicació.

Més informació: https://www.idetsa.cat/centre-col%c2%b7laborador-actic/.

logo ACTIClogo SOC