Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ofertes de treball municipal

Ofertes de treball municipal

En aquesta secció trobareu totes les convocatòries de selecció vigents per a treballar a l'Ajuntament i organismes autònoms.

Convocatòria procés selectiu extraordinari d'estabilització de l'ocupació temporal (Llei 20/2021)

En el marc del pla d'estabilització de l'ocupació temporal regulat per la llei 20/2021, i d'acord amb la Oferta d'ocupació específica, s'ha publicat les convocatòries dels processos selectius d'estabilització. Les persones interessades poden presentar sol·licitud de participació d'acord amb els termes establerts a les bases de cada una de les convocatòries. El termini per fer-ho finalitzarà el 19 de gener. Per a més informació, també podeu posar-vos en contacte amb el Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament (rrhh@vandellos-hospitalet.cat - 977 56 90 32).

Convocatòria de concurs oposició per a la cobertura d'un lloc de treball d'agent de la Policia Local

S'obre el termini per a la presentació d'instàncies de participació en el procés selectiu per a la cobertura d'un lloc de treball d'agent de la Policia Local. Es pot tramitar la sol·licitud a la Seu electrònica (https://vandellos-hospitalet.eadministracio.cat/info.2) o de manera assistida a les oficines de l'OMAC. El termini per a sol·licitar la participació finalitzarà 2 de gener (inclòs).

Convocatòria de Borsa de treball de professorat de l'Escola municipal de música especialitat TROMBÓ

El Patronat Municipal de l'Escola de Música convoca procés selectiu per a la constitució d'una Borsa de treball de les especialitats musicals següents: - Trombó Les persones interessades poden tramitar la seva candidatura fins el proper 27 de desembre (inclòs). La presentació de sol·licituds es farà per la Seu electrònica preferentment, i de forma alternativa es pot tramitar presencialment a les oficines de l'OMAC de l'Ajuntament de forma assistida en els horaris d'atenció al públic.