Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ofertes de treball municipal

Ofertes de treball municipal

En aquesta secció trobareu totes les convocatòries de selecció vigents per a treballar a l'Ajuntament i organismes autònoms.

Convocatòria per a optar a places de l'Acció d'Ocupació i Professionalització

El Pla d'Ocupació incorpora aquest any algunes modificacions per facilitar la formació i ocupabilitat de les persones que hi concórren, i per aquest motiu també es modifica la seva denominació: Acció d'Ocupació i Professionalització 2021. La principal novetat radica en que els contractes laborals estan vinculats a accions formatives que es duran en paral·lel a l'activitat laboral amb l'objectiu de millorar la capacitació i preparació per al mercat de treball. S'obre un nou període de presentació d'instàncies des del 29 de setembre al 20 d'octubre (inclòs), i cal tenir en compte que aquelles persones que ja van inscriure's en el període de febrer-març de 2021 ja consten com a sol·licitants, per tant, no es requereix nova tramitació de la sol·licitud llevat que es vulguin aportar canvis en les dades o en la situació de la persona demandant d'ocupació. Les sol·licituds de participació es tramiten telemàticament per la Seu electrònica i de forma assistida a les oficines de l'OMAC.

Convocatòria Programa de pràctiques Garantia Juvenil 2021 del Servei d’Ocupació de Catalunya

En el marc del Pla de Garantia Juvenil, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ofereix 3 contractes temporals per un període de 6 mesos destinats a joves menors de 30 anys, beneficiaris de Garantia Juvenil, en situació de desocupació i amb titulació tècnica o de grau universitari relacionada amb l’ocupació. Els llocs a cobrir són de tècnic/a administratiu i enginyeria d'obra pública. Les persones interessades cal que es posin en contacte amb l'oficina del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) a Cambrils i que facin referència a les ofertes 09 2021 14641 i 09 2021 14652. El termini per fer-ho finalitzarà el 22 d'octubre. Per a més informació, també podeu posar-vos en contacte amb el Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament (rrhh@vandellos-hospitalet.cat - 977 56 90 32).