Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ofertes de treball municipal

Ofertes de treball municipal

En aquesta secció trobareu totes les convocatòries de selecció vigents per a treballar a l'Ajuntament i organismes autònoms.

Convocatòria per a optar a places de l'Acció d'Ocupació i Professionalització

El Pla d'Ocupació incorpora aquest any algunes modificacions per facilitar la formació i ocupabilitat de les persones que hi concorren, i per aquest motiu també es modifica la seva denominació: Acció d'Ocupació i Professionalització 2022. La principal novetat radica en que els contractes laborals estan vinculats a accions formatives que es duran a terme en paral·lel a l'activitat laboral amb l'objectiu de millorar la capacitació i preparació per al mercat de treball. S'obre un nou període de presentació d'instàncies del 24 de febrer al 18 de març (inclòs), i cal tenir present que no es tindran en compte les sol·licituds presentades per a períodes anteriors. Les sol·licituds de participació es poden tramitar telemàticament per la Seu electrònica i de manera assistida a les oficines municipals d'atenció ciutadana (OMAC).

Borsa de treball per a cobertura temporal de llocs de monitoratge esportiu i de lleure destinats a Llastres Serveis Municipals

La presentació de candidatures a aquesta borsa serà vigent des del 25 de maig i fins al 12 de juny de 2022 (inclòs) i es tramitarà de forma prioritària per la Seu electrònica, i alternativament de forma assistida a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC) amb cita prèvia. Les persones que ja formaven part de la borsa el 2021, poden incorporar nous documents acreditatius de formació o experiència.

Convocatòria de Borsa de treball d'Agents de la Policia Local

S'obre el termini per a la presentació d'instàncies de participació en el procés selectiu per a la constitució d'una Borsa de treball d'agents de la Policia Local. Es pot tramitar la sol·licitud a la Seu electrònica (https://vandellos-hospitalet.eadministracio.cat/info.2) o de manera assistida a les oficines de l'OMAC. El termini per a sol·licitar la participació finalitza el proper 1 de febrer.