Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ofertes de treball municipal

Ofertes de treball municipal

En aquesta secció trobareu totes les convocatòries de selecció vigents per a treballar a l'Ajuntament i organismes autònoms.

Convocatòria per a optar a places de l'Acció d'Ocupació i Professionalització

El Pla d'Ocupació incorpora aquest any algunes modificacions per facilitar la formació i ocupabilitat de les persones que hi concórren, i per aquest motiu també es modifica la seva denominació: Acció d'Ocupació i Professionalització 2021. La principal novetat radica en que els contractes laborals estan vinculats a accions formatives que es duran en paral·lel a l'activitat laboral amb l'objectiu de millorar la capacitació i preparació per al mercat de treball. El termini per a presentació de candidatures inicia el dia 25 de febrer i finalitza el 12 de març (inclòs). Les sol·licituds de participació es tramiten telemàticament per la Seu electrònica i de forma assistida a les oficines de l'OMAC.

Convocatòria Borsa de treball de personal tècnic en educació infantil

S'ha obert el termini per a presentació de candidatures per a la borsa de treball de personal tècnic en educació infantil destinat a les Llars d'infants municipals. Poden presentar-se instàncies fins el proper 22 de juny (inclòs) per la Seu electrònica, o alternativament de forma assistida a les oficines de l'OMAC (amb cita prèvia). La taxa de participació (20 €) ha d'abonar-se al compte bancari BBVA ES87 0182 5634 18 0201761991 indicant en el concepte el nom i cognoms de la persona aspirant, i codi de convocatòria BTEI21.

Convocatòria Borsa de treball de professorat destinat a l'escola d'adults municipal

S'ha obert el termini per a presentació de candidatures per a la borsa de treball de professorat destinat a l'Escola d'adults municipal. Poden presentar-se instàncies fins el proper 28 de juny (inclòs) per la Seu electrònica, o alternativament de forma assistida a les oficines de l'OMAC (amb cita prèvia). La taxa de participació (30 €) ha d'abonar-se al compte bancari BBVA ES87 0182 5634 18 0201761991 indicant en el concepte el nom i cognoms de la persona aspirant, i codi de convocatòria BEDA21.