Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Terres de Mestral

Terres de Mestral

Sota la marca turística “Terres de Mestral” es promocionen conjuntament, des de l’any 2015, els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip. És el territori que aglutina la Mancomunitat de Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) i que es caracteritza per la combinació de mar i muntanya.

Terres de Mestral és un aparador del territori que integra els tres municipis i alhora una exhaustiva proposta de tot allò que s'hi pot fer, segons les motivacions de cadascú.

Si us voleu organitzar i muntar estades i vacances en aquesta zona, us recomanem visitar la pàgina web. Inclou informació sobre la destinació i l’oferta turística, una agenda d’activitats, un mapa, notícies, galeria d’imatges, fullets, accés a les xarxes socials on són presents les Terres de Mestral, etc.

A més de mostrar els atractius turístics de la zona, el web conté també una detallada relació dels allotjaments, restaurants, empreses d’activitats, cellers, agències de viatge, oficines de turisme i altres establiments vinculats al sector turístic i les seves dades de contacte. Els propis empresaris són els que gestionen aquesta part de la pàgina web dedicada al sector privat, en què també poden informar de les activitats i propostes que organitzen.

Camí de Mestral és un producte turístic dels municipis que es promocionen sota la marca turística de  Terres de Mestral. Es tracta d’una ruta de senderisme de 4 etapes, amb què s’ofereix  una espectacular combinació de mar i muntanya amb panoràmiques infinites al territori, una zona de petits pobles d’interior i de costa que conserven l’essència d’una ruralitat ben viva.

Web Terres.jpg    Web Camí.jpg

Web: www.terresdemestral.cat
Telèfon: 977569030
Adreça: c/ Martí i franquès, 5. Pol. Ind. Les Tàpies. 43890 L’Hospitalet de l’Infant
Adreça de correu electrònic: info@terresdemestral.cat
Instagram: @terresdemestral
Facebook: @TerresMestral
Twitter: @TerresdeMestral

Galeria d'Imatges