El carrer Nou de Masriudoms ja té un nou paviment

Carrer nou de Masriudoms amb la nova pavimentació

Les obres de pavimentació del carrer nou de Masriudoms ja han finalitzat. Aquests treballs van començar a mitjans de febrer en aquest carrer estret, situat al nucli antic del poble, i han consistit en la renovació del paviment, que no era homogeni i presentava deficiències i deteriorament pel pas del temps i l’ús continuat de vehicles. També s’hi ha renovat la xarxa d’aigües residuals, de distribució d’aigua potable i de contraincendis, i s’hi ha previst la recollida d’aigües pluvials. A més, s’hi ha fet la preinstal·lació per soterraments dels serveis de telecomunicació municipals i s’han ordenat els d’altres companyies, com ara els de telefonia i electricitat; i s’hi han col·locat papereres.

 

Amb la remodelació d’aquest carrer, l’Ajuntament ha volgut continuar el procés de millora del nucli antic del poble, que es va iniciar als carrers Major, Sant Pau, Sant Josep i de les Eres. Així doncs, com en aquests carrers, s’ha disposat un carrer de prioritat per als vianants, amb un paviment de qualitat, de llambordins de diferents colors i mides.

 

L’empresa encarregada d’executar aquestes obres ha estat AGROVIAL SA, per un pressupost d’uns 105.000 euros, aproximadament. Aquests treballs estan subvencionats pel Pla d’Acció Municipal 2017 (PAM) de la Diputació de Tarragona. En concret, la corporació provincial n’ha assumit el 47% del cost total, aproximadament.