Oberta la 2a convocatòria del Pla d’ocupació municipal (fins al 18 de setembre)

Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert la segona convocatòria del Pla d’ocupació municipal (POM) de 2017. En aquesta segona convocatòria preveu contractar una quinzena de veïns del municipi en situació d’atur, d'acord amb criteris socioeconòmics. Com en l’anterior convocatòria i com a novetat d’enguany, entre els contractats hi haurà persones amb discapacitat.

 

Els veïns interessats a participar-hi poden presentar les seves instàncies fins al 18 de setembre, a les oficines municipals d’atenció ciutadana, situades a l’Ajuntament de Vandellòs i a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant. Les bases es poden consultar en aquesta pàgina web, a l'apartat de Treball- Processos selectius vigents: https://goo.gl/kw7QFQ

 

Al POM de 2017 el consistori hi destinarà enguany un total de 616.000 euros, la mateixa quantitat que l’any passat. Amb aquests diners, l’Ajuntament preveu contractar aquest 2017 una cinquantena de persones, en total, per terminis de tres a sis mesos a jornada completa, per reforçar actuacions a zones públiques, manteniment de mobiliari urbà, neteja d’espais públics i d’espais naturals i suport administratiu.  A la primera convocatòria del Pla d’ocupació municipal, del mes de març, ja va contractar-me una quarantena, per al període d’abril a octubre.

 

Amb el POM, l’Ajuntament pretén alleugerir, un any més, la situació de desocupació del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, on la taxa d’atur és del  6,51%, segons dades d'agost de 2017. Tot i que la taxa d’atur al municipi és inferior a la del conjunt de Catalunya (13,20%) i de l’Estat espanyol (17,20%), el consistori considera que representa un volum d’aturats a considerar (273), que pateixen les conseqüències d’aquesta situació a nivell personal i familiar.