Acte de reconeixement per als autors de les imatges del calendari de l’Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infantde 2020

Fotografia de grup dels autors de les imatges del calendari de l’Ajuntament de 2020

29/01/2020

 

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va organitzar el dimecres 28 de gener, un acte de reconeixement als autors i autores de les imatges del calendari de 2020 que ha editat el consistori. Aquestes imatges van ser les més votades cada mes de 2019 pels seguidors de Facebook de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.

 

Cada mes, l’equip tècnic de la Regidoria de Turisme va escollir dues imatges del municipi que havien estat publicades a Instagram, perquè els 12.000 seguidors de la pàgina de Facebook de Turisme poguessin votar quina havia de ser la foto del mes.

 

En l’ acte de reconeixement celebrat a l’Oficina de Turisme, la regidora María José Gómez va agrair als guanyadors del concurs la seva participació en aquesta iniciativa i la seva contribució a donar a conèixer els encants del municipi; i també va felicitar-los per la qualitat de les imatges captades.

 

Els igers guanyadors van rebre un lot de productes de marxandatge de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, el llibre de fotografies del municipi publicat per l’Ajuntament i Arola Editors; i una còpia del calendari en què apareixen les seves fotografies.