Es reuneix el Consell sectorial de Turisme

Un moment de la reunió del Consell sectorial de Turisme
El Consell sectorial de Turisme es va reunir el passat 13 de novembre, a l’Oficina de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant. En la darrera trobada d’aquest òrgan consultiu de participació ciutadana, d’assessorament i proposta sobre temes relacionats amb el turisme, en què estan representats tots els grups polítics municipals i els sectors privats vinculats a aquest àmbit (establiments d’allotjament, bars i restaurants, agències de viatges, el Club Nàutic, l’Estació Nàutica Costa Daurada, empreses d’activitats i serveis, etc.), la Regidoria de Turisme, encapçalada per Elidia López, va presentar un informe-balanç de la temporada estival i va donar compte de les accions dutes a terme per promocionar el municipi en el darrer any. 
 
També va informar als assistents de les properes actuacions que té previstes . Entre aquestes, destaca la continuació del pla de millora de les platges, que s’ha començat a implementar enguany sobre la base d’un estudi integral elaborat per una empresa especialitzada en el desenvolupament de projectes turístics. Així doncs, per exemple, hi ha previst crear una zona d’ombra amb una passera i una rampa especial a la Platja de l’Arenal perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir amb la cadira amfíbia fins al peu de l’aigua; i millorar l’accés del pàrquing al passeig marítim de l’Almadrava.
 
Igualment, s’avançarà en el projecte de creació d’un escull marí artificial (parc subaquàtic), es reforçarà la relació amb el sector turístic privat per apropar idees i s’assistirà a fires turístiques per compte propi i en el marc del conveni Corner amb la Diputació de Tarragona, per donar a conèixer el municipi en el mercat nacional, francès i belga, entre moltes altres accions de promoció.