Gairebé 16.000 euros, recaptats a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per a la Marató de TV3

Logo La Marató TV3 2018

15.925 euros és la quantitat total exacta que s’ha aconseguit recaptar al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant pera  la Marató de TV3, en la darrera edició dedicada a la recerca contra el càncer. En concret, 10.050 euros, al nucli de Vandellòs; i 5.875 euros, al nucli de l’Hospitalet de l’Infant.

 

Al poble de Vandellòs, per aconseguir l’objectiu que s’havien proposat els veïns: recaptar més de 10.000 euros, les entitats del poble van organitzar, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, diverses activitats. La major part d'aquestes activitats es van concentrar el passat 15 de desembre, al pavelló esportiu. En aquest escenari,  va tenir lloc una jornada solidària que va començar a les 18 h i va acabar de matinada. Durant aquesta jornada, hi va haver un mercadet, bingos, actuacions, sortejos de cistelles i un sopar.

 

Al poble de l'Hospitalet de l'Infant, els actes en benefici de la Marató van començar el passat 17 de novembre i es van perllongar fins al dissabte passat, 26 de gener. Els van organitzar les entitats i veïns del poble, amb el suport del consistori. Hi va haver de diferents tipus: concerts, campionats esportius, festivals de dansa i de rítmica; tallers i activitats en la Marató infantil, representacions teatrals, etc.