L’agenda d’estiu de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, plena d’activitats

Logo de l'aplicació gratis per a mòbil de l'Ajuntament: VH APP

Les regidories de Cultura, Esports, Festes i Turisme han unit esforços per oferir aquest estiu una agenda d’activitats molt variada, adreçada a tots els públics, al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Entre les propostes que han preparat per a la temporada estival, hi destaquen els espectacles d’animació al carrer (sobretot de circ) que hi haurà tots els dimecres de juliol i agost (excepte els dies 16 i 30 d’agost), a les 19.30h, a l’Hospitalet de l’Infant, en concret, a la Plaça Berenguer d’Entença, Catalunya o de l’Almadrava.

 

El cinema també tindrà protagonisme en la programació estival: a la Sala Llorers de Ca la Torre de Vandellòs s’hi projectaran pel·lícules d’estrena tots els dilluns de juliol i d’agost (excepte els dies 24 de juliol i el 14 d’agost), a les 22h. I a la Pista Nova Llum de l’Hospitalet de l’Infant, s’hi brindarà el cicle de “Cinema sota les estrelles”, que inclou pel·lícules pensades per al públic familiar, tots els dijous de juliol i agost, a les 22h.

 

D’altra banda, pel Centre de visitants de l’Hospitalet de l’Infant hi passaran, del 7 de juliol al 20 de setembre, un total de cinc exposicions (una del Club de Gimnàstica Rítmica, una de pintura d’Àlvar Bonet, una d’art i artesania a càrrec dels artistes locals, una de pintura de l’Escola Art i Quadre; i una del “metge dels infants” Alexandre Frias i Roig). Al Centre Cultural Infant Pere també hi ha prevista una mostra, en aquest cas, sobre “patrimoni oblidat, memòria literària”.

 

Pel que fa a la música, hi serà present a la Sala Llorers de Ca la Torre: el 19 de juliol, amb el concert del Trio Praga; i el 20 d’agost, amb l’actuació dels Trobadors de Lluna. Aquest estiu, a més, l’Hospitalet de l’Infant acollirà el I Festival Internacional de Guitarra, del 26 de juliol al 6 d’agost (més informació a: www.guitarfesthospitalet.cat).

 

Perquè tothom pugui gaudir del patrimoni històric i cultural del municipi, s’han programat vuit visites guiades (més detalls i reserves a http://www.culturaalabast.cat/) i s’ha previst la projecció del mapping, sobre la façana de l’hospital gòtic (de divendres a diumenge, a les 22, 22.25 i 22.30h).

 

Per als aficionats a l’esport, hi haurà campionats de futbol sala, de bàsquet, de pàdel I tennis, de natació, de tennis taula i de volei platja; curses populars (com la de l’Hospitalet i les de Vandekames, com us expliquem en el fullet d'activitats esportives d'estiu); i diverses competicions en el marc de la Festa Major de l’Hospitalet de l’Infant (Open de pitch&putt, Travessa el port nedant, tirada de bitlles, campionat d’escacs, tir al plat, tornejos de futbol, etc.).

 

Així mateix, tots els dijous dels mesos de juliol i agost, de les 19.15 a les 20h, s’hi oferiran activitats dirigides, com ara step, tonificació, aiguagim i balls llatins, davant de les guinguetes de les platges de l’Arenal i de la Punta del Riu. Davant del mar, igualment, tots els dilluns de juliol i agost, els amants del ioga tindran una cita a la Plaça Coll de Balaguer de l’Hospitalet de l’Infant, a les 19.45h; i els que prefereixin fer taitxí, tots els dimecres de juliol i agost, a les 9h, a la mateixa Plaça.  

 

I a tota aquesta oferta d’activitats, s’hi afegiran els actes programats dins de les festes majors de Masriudoms (del 21 al 26 de juliol), de l’Almadrava (del 21 al 23 de juliol) i de l’Hospitalet de l’Infant (de l’11 al 16 d’agost); i en la Rústic Festa de la Masia de Castelló, a l’agost; entre altres esdeveniments.

 

Per estar al dia de l'agenda d'activitats, us recomanem que us descarregueu l'aplicació per a mòbil gratuïta de l'Ajuntament: VH APP.