Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L´Ajuntament

Salutació de l'alcalde

Benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant,

Alfons.JPG

Com alcalde, vull saludar-vos en nom dels prop de 6.500 habitants que avui dia té aquest municipi, el de major extensió de la comarca del Baix Camp, amb 102,7 km2. Aquest municipi no és només gran en extensió, sinó també en riquesa paisatgística, perquè combina mar i muntanya.

El municipi es compon de cinc nuclis de població habitats: dos situats a la costa (l’Almadrava i l’Hospitalet de l’Infant), i tres a l’interior (Vandellòs, Masriudoms i Masboquera); i també de sis nuclis deshabitats a l’interior: Castelló, Fatxes, Genessies, Gavadà, Remullà i Mas Valentí, cadascun amb la seva personalitat pròpia.

El consistori treballa per la cohesió social i la millora de qualitat dels veïns i veïnes de tots els pobles del municipi i aquesta pàgina web és un dels instruments per aconseguir aquest objectiu.

A través d’aquesta eina de comunicació, el consistori vol informar-vos de les actuacions que duu a terme, dels serveis que ofereix i de les activitats que organitza, d’una forma senzilla i còmoda.  

Creiem que l’Ajuntament ha de ser una administració accessible i transparent i volem comptar amb les vostres opinions i suggeriments per prendre decisions adaptades a les vostres necessitats. Per aquest motiu, hem apostat també per les xarxes socials.

Us convidem a navegar per aquest web i a conèixer o donar a conèixer el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Alfons Garcia

Alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant