Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L´Ajuntament

Salutació de l'alcaldessa

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant,

2324-0021a-21698-L.jpg

En representació de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, vull saludar-vos en nom dels 6.750 habitants que avui dia té aquest municipi, el de major extensió de la comarca del Baix Camp. Aquest municipi no és només gran des del punt de vista de la superfície (102,7 km2), sinó també per la seva riquesa natural, perquè combina mar i muntanya; i també per la seva riquesa cultural i associativa. Tenim el plaer de comptar amb més d’una quarantena d’entitats locals, la qual cosa és una mostra de la seva vitalitat!

És un municipi plural i divers, format per cinc nuclis de població habitats: dos situats a la costa (l’Almadrava i l’Hospitalet de l’Infant), i tres a l’interior (Masboquera, Masriudoms i Vandellòs); i sis nuclis deshabitats a l’interior: Castelló, Fatxes, Genessies, Gavadà, Remullà i Mas Valentí, cadascun amb la seva personalitat pròpia.

Des del consistori treballem amb sentit de servei públic, de proximitat i procurem estar sempre molt atents a les potencialitats i necessitats de cada nucli, perquè sabem que, afortunadament, hi conviuen moltes sensibilitats i realitats.

Per difondre aquesta tasca adreçada a la cohesió social i a la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de tots els pobles del municipi, disposem d’aquesta pàgina web, entre d’altres instruments.

A través d’aquest canal de comunicació, el consistori vol informar-vos de les actuacions que duu a terme, de l’oferta de serveis municipals i de les activitats que organitza, d’una forma ràpida i clara.

Creiem que l’Ajuntament ha de ser una administració oberta i transparent i per això us animem a fer-nos arribar les vostres opinions i suggeriments. Per fomentar aquest diàleg i aquesta participació, precisament, apostem també per l’ús de les xarxes socials.

Us convidem a navegar per aquest web i a conèixer o donar a conèixer el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.Assumpció Castellví

Alcaldessa de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant