Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aula Universitària de la UNED

Aula Universitària de la UNED

L’Aula Universitària de la UNED de l’Hospitalet de l’Infant va obrir portes l’octubre de 2014, per facilitar l’accés dels joves i adults del municipi i de la resta de la demarcació als diversos ensenyaments universitaris a distància. Està ubicada a l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, on el professorat atén l’alumnat personalment dos dies a la setmana, mitjançant classes presencials i sessions tutorials. Depèn del Centre Associat de Tortosa – UNED, a on han d’adreçar-se les persones interessada a inscriure’s a l’oferta educativa, com detallem a sota:

Aula Universitària de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant de la UNED

C. de Ramon Berenguer IV, 7,

43890 L’Hospitalet de l’Infant

(INS Berenguer d’Entença)

Oferta educativa

Estudis de Grau

Geografia i Història

Enginyeria en Tecnologies Industrials

Enginyeria de l'Energia (renovables i nuclear)

Centre Universitari d’Idiomes a Distància (CUID)

Francès A1, A2, B1, B2, i C2

Anglès A1, A2, B1, B2, i C2

Aula Sènior de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L'Aula Sènior és un programa formatiu dirigit a persones majors de 55 anys que busquen completar la seva experiència professional i coneixements previs, siguin quins siguin, amb una formació que els permeti actualitzar-se i adquirir una major comprensió i participació en la societat actual. Els estudis que s’impartiran a l’Aula de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per a aquest col·lectiu, a partir del 18 d’octubre i fins al 21 de febrer de 2023, constaran d’un total de 15 conferències sobre «El conflicte napoleònic al Camp de Tarragona» i una sortida per veure les restes fortificades de Sant Jordi d’Alfama.

Matrícula i altres tràmits:

La matrícula als estudis de grau i als cursos d’idiomes és oberta, fins al 21 d’octubre, a https://app.uned.es/portal/admision-matricula-por-internet. El termini per apuntar-se als estudis  la UNED Sènior finalitzarà el 30 d’octubre. En aquest cas, la inscripció es pot fer per internet (aquí) o presencialment, al Centre Associat UNED‐Tortosa o a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant. Les conferències s’impartiran tots els dimarts, de les 17:30 a les 19:30 h, a l'INS Berenguer d'Entença.Centre Associat UNED – Tortosa                            

Carrer de Cervantes, 17,             

43500 - Tortosa (Tarragona)      

Tel.  977 443104 i 977 443108

Fax. 977 446413

info@tortosa.uned.es


Per a més informació:

osccaba@tortosa.uned.es 

O bé truqueu al número de telèfon 627 547 304 .

Arxius adjunts