Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

MUSICAL: Las chicas del coro / 21-05-2022, a les 19.00 h a l’Hospitalet de l’Infant

Organitza: Regidoria d’Igualtat // Durada: 110′ // Preu: 5 €

LAS CHICAS DEL CORO ens explica la història de Cristal, Dina i Leo, tres drag queens que viuen a Madrid i participen en un concurs de talents per intentar aconseguir el seu somni: fer-se un forat en el panorama musical. Per aconseguir-ho els hi tocarà convertir-se en les coristes d’una diva de vuitanta anys, Blanca Tonegra, de la que ningú se’n recorda; així que abandonen la capital per realitzar una gira amb ella.
Els somnis d’unes comencen a xocar amb les identitats de les altres quan la paraula
triomf adquireix un significat molt diferent al que s’esperaven. El Sr. Martín, representant del grup farà tot el possible per aconseguir la fama i els diners sense importar-li a qui perjudiqui pel camí.
L’orientació sexual, la identitat de gènere i ser fidel als principis de cadascuna, juguen un paper importantíssim en el desenvolupament de la història on mentides, orgulls, etc., es barregen amb tacons, humor i molt brilli brilli.

LAS CHICAS DEL CORO és un musical creat pel Ferran Gonzàlez i Las Fernandas, amb direcció de Rubén Yuste. Una comedia musical protagonitzat per una actriu i cinc actors. Amb música original creada per Ferran Gonzàlez i interpretades en directe acompanyades d’una pianista.

Fitxa artística:
Guió FERRAN GONZÀLEZ y LAS FERNANDAS
Música FERRAN GONZÀLEZ
Lletra FERRAN GONZÀLEZ y JAVIER PRADOS
Direcció RUBÉN YUSTE
Coreografía JAVIER PRADOS y JOAN LÓPEZ SANTOS
Producció LAS FERNANDAS

www.laschicasdelcoro.com

COMPRAR ENTRADA ONLINE: ticket girat culturafins dissabte 20 de maig

A TAQUILLA: dimarts 17 de maig, de 18 a 20 h, i  abans de la sessió de 17.45 a 18.45 h.